ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Δυναμική παρουσία 38+ ετών

Η επιχείρησή μας “Γερμανός”, η οποία εδρεύει στο 4ο Χλμ Σερρών Κρίνου στης Σέρρες, δραστηριοποιείτε για περισσότερα από 30 χρόνια στον χώρο της επισκευής και πώλησης γεωργικών μηχανημάτων, καθώς και στην πώληση ανταλλακτικών και λιπαντικών.
Αποτελεί ένα σύγχρονο εξοπλισμένο συνεργείο επισκευής γεωργικών μηχανημάτων που μπορείτε να βρείτε πλήρης γκάμα ανταλλακτικών και λιπαντικών για όλα τα τρακτέρ και τα γεωργικά μηχανήματα.
Αναλαμβάνουμε με συνέπεια και επαγγελματισμό το service των τρακτέρ και των γεωργικών μηχανημάτων σας στον ιδιόκτητο χώρο μας στις Σέρρες. Εξειδικευόμαστε  στους γεωργικούς ελκυστήρες John Deere, ωστόσο όμως μπορούμε να αναλάβουμε και την επισκευή όλων των τύπων τρακτέρ και γεωργικών μηχανημάτων.
Διαθέτουμε όλα τα εργαλεία και την τεχνογνωσία που χρειάζεται καθώς και μία άριστα εκπαιδευμένη ομάδα που είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει κάθε στιγμή με ότι χρειάζεστε
  • Πλήρης εξοπλισμός
  • Έμπειρο τεχνικό προσωπικό
  • Φιλική εξυπηρέτηση
  • Ποιοτική εργασία
  • Γνήσια ανταλλακτικά
  • Φιλικές τιμές

Το 1980 στις Σέρρες ο Στέργιος Αλεξόγλου “Γερμανός”, αναλαμβάνει την αντιπροσωπεία της John Deere στη περιοχή των Σερρών, εκτοξεύοντας τις πωλήσεις των συγκεκριμένων γεωργικών μηχανημάτων στα ύψη.

Το 1997 η εταιρεία “Γερμανός” μεταφέρεται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στον Κρίνο.

Το 2006 τα ηνία της εταιρείας “Γερμανός” αναλαμβάνει ο Δημήτρης Αλεξόγλου και πλέον σαν δεύτερη γενιά συνεχίζει δυναμικά την πορεία της επιχείρησης.

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ SERVICE JOHN DEERE

Παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη για όλα τα αγροτικά μηχανήματα της John Deere